NAK SALES NAIK MEROKET?

NAK BISNES #1 DI GOOGLE?

NAK KUASAI GOOGLE ADS?

INI PELUANG TERBAIK ANDA!  


Iya.. TAHNIAH anda ditempat yang TEPAT! Meh sifu bantu anda...

ehh jap.. sape sifu wanmus nih?

tibe-tibe nak ajar pasal Google, Google Ads, Google Marketing semua ni?

Hai... ni lah saya..

 

Alhamdulillah hingga kini dah banyak TV, newspaper muka saya terpapar.. Radio pun dah banyak keluar suara saya.. Buku ada 1 diterbitkan pada 2018.. eBook? dah macam-macam keluar.. Anugerah, adalah 1-2.. Seminar Google Ads? kelas? coaching?dah tak terkira rasanya..

dan yang paling anda kena tahu adalah saya mendapat anugerah atau pengiktirafan tertinggi dari Google iaitu Certified Google PREMIER Partners. Di Malaysia hanya ada beberapa syarikat mendapat pengiktirafan ini dan sifu adalah satu-satunya bumiputra.. tapi kenapa kita baru berjumpa ya? hehe.. anggaplah jodoh kita baru sampai.. :)

 

 

Dalam bisnes sifu dah berkecimpung sejak dibangku sekolah lagi. Macam-macam dijualnya.. tapi pada 2007 lah mengubah cara sifu berbisnes apabila mula mengorak langkah dalam bisnes untuk pasaran oversea.. international gituh.. jadi sifu pening macamana lah nak lawan competitors jerung besar dari oversea ni, last-last itulah permulaan sifu terjebak menggunakan Google Marketing untuk menaikkan bisnes.

Nak tahu? ketika itu 90% jualan bisnes sifu adalah dari Google.. Best ke BESTEST? hehe..

Itu yang sifu belajar SEO dan Google Ads (dulu nama Google Adwords).. lagi best bila tahun 2015 & 2016, 2 tahun berturut-turut sifu ke USA menuntut dengan pakar Google Ads dunia, Brad Geddes (gambar ni sifu ada tunjuk dalam ebook ni, beli nanti boleh tengok tau).. Dipendekkan cerita sifu dah ajar usahawan yang nak belajar Google SEO dan Google Ads ni sejak 2012. Alhamdulillah result powwer mereka semua nih..

 

Hingga ke hari ini, sifu dah uruskan lebih 800 akan dengan perbelanjaan iklan LEBIH RM 10 juta. Jadi banyak sifu peroleh pengalaman dan ilmu dalam menguruskan iklan di Google ni. Ini yang sifu nak share ngan anda semua ni. Senang sifu nak share supaya ramai dapat ilmu ni, sifu buat ebook.

Jadi fair lah kepada semua yang sibuk atau jauh. Boleh belajar serta merta dan bisnes anda pun boleh memecut laju vvrrroomm...tinggalkan pesaing jauh gituh dengan sales mencanak naik..

Jap betul ke Google Ads boleh bantu naikkan sales anda? Nih antara buktinya..

 

 

Haa camner?

Ini adalah real bisnesman.. usahawan seperti anda juga.. ada yang merangkak nak naikkan bisnes lepas tertipu ratusan ribu.. yang mendaki perlahan-lahan hingga result mantap hingga kini. Ini baru sebahagian sahaja.. banyak lagi usahawan berjaya menggunakan Google untuk menaikkan bisnes mereka.

Next?

Andalah pula..

Sebelum tu, sebenarnya bila sifu buat survey masih ramai usahawan di Malaysia ni belum pernah dengar nama Google Ads..atau nama lamanya dulu Google Adwords. Itu yang belum terbuka hati nak masuk belajar Google Ads ni kan? Jom sifu terangkan supaya anda semua faham..

Google Ads ni adalah platform pengiklanan yang disediakan oleh Google untuk usahawan orang bisnes macam kita nih. Apa yang perlu untuk run Google Ads ni sifu?

Ooo sikit je..

  1. kena ada akaun Google (dalam ebook sifu tunjuk dari setup akaun Google lagi step by step)
  2. kena ada kad kredit atau kad debit
  3. kena ada website (jangan risau, bawah ni sifu bagi ebook penyelesaian)

Dah sedia nak belajar Google Ads? ini kira kelas Google Ads anda bersama sifu tapi dalam e-b uku.. Sebenarnya ebook ni penuh ilmu dan pengalaman sifu share sebaiknya untuk mudahkan anda nak belajar dan faham.

"Hanya dengan Google Ads, anda boleh reach sehingga 90% pengguna internet di dunia".. - Google

Sifu pun dah ramai student yang memang alien dengan Google Ads ni.. tapi semangat nak belajar Google Ads, sifu bantu step by step. Haa sama macam dalam eBook ni. Jadi jangan takut, anda beli dan terus buat.. Insyallah..

Jadi apa yang anda akan belajar dalam eBook Google Ads 2020 versi latest update ni?


Apa anda akan tahu dan  belajar dalam ebook Google Ads Basic ni:

1) Apa itu Google Ads

Tak kenal maka tak cinta.. jadi jom kita kenal dulu apa lebih details tentang Google Ads. Sifu siap bagi contoh tau senang anda nak faham nanti. Apa itu platform, jenis iklan.. dah kenal nanti nak run iklan zuppp berdesup je


2) Rahsia algorithm Google Ads

Ini nadi dalam Google Ads. Anda kena faham macamana Google Ads berjalan dan nak tackle nanti. So takde lah asyik duk naik bid je nak naik ranking kan? hehehe.. nih sifu ajar, so mudah dan senang anda nak run ads nanti.


3) Bina akaun Google Ads

Bila dah kenal, bolehlah mula setup akaun baru Google Ads. Nah senang step by step sifu ajar walaupun rasa senang kan? haaa ada tersilap nanti akaun anda jadi akaun Google Ads Express, zass setel habis kelaut semua. So ni step untuk elak jadi akaun Google Ads Express


4) Cari Keyword PADU

Tadi nadi, ni jantung! Dalam Google Marketing memang keyword adalah jantungnya. Salah pilih keyword, habis bajet. Salah pilih keyword, jadi sedekah je takpun sunyi sepi krik krik sebab keyword tu anda rasa-rasa jer dan bukan keyword yang tepat. So sifu akan ajar cara nak buat keywords research yang terbaik.


5) Setup Ads (Search sahaja)

Jomlah kita setup iklan pertama anda. TAPI dalam ebook basic ni sifu hanya ajar iklan bentuk teks di Search Network sahaja dulu sebab ianya asas. Tapi inilah network yang POWEER dalam Google Ads. Mudah convert tu seronok. Tak caya? Trylah..


6) Tambah Keyword Tambah Ad Group

Takkan run 1 keyword saja kan? kena lah banyak-banyak. Ni sifu tunjuk camner nak tambah keyword banyak-banyak baru masuk pembeli banyak.. oppss bukan longgokkan keyword macam anda biasa buat tu ya.. ada cara nak susun keyword dalam campaign di Google Ads. tu perlu belajar


7) Monitor Ads

Iklan yang terpapar tu, tahu ke nak monitor dan check iklan terpapar macamana ? bukan main cek bukak kat google tau, naya nanti. dalam ni sifu ada ajar step by step.. sangat MUDAH!


Wahh power sifu ebook ni.. nak beli.. nak beli..

 

 

 

----

TAK CUKUP BELAJAR BASIC JER?

----

Jika dalam ebook Google Ads Basic anda faham dan belajar apa itu Google Ads, algorithm dibelakangnya, cara nak cari keyword dan nak setup iklan teks di Search Network sahaja kan?

Tapi tahukah anda itu  hanyalah 20% dari Google Ads sebenar ? jom kuasai baki 80% ilmu Google Ads ni..

Ini sifu share lagi ilmu yang lebih advanced

Kenapa?

sebab ebook basic anda hanya belajar basic setup sahaja. eBook Google Ads Advanced kali ni lebih mendalam anda akan belajar dan  lebih PADU  untuk iklan anda. Percayalah, teknik demi teknik dalam ebook ni pasti akan beri hasil  lebih POWER!


Apa yang ada dalam  ebook Google Ads Advanced  ni sifu?

1 ) Semak Quality Score

Quality Score adalah antara faktor dalam menentukan Ad Rank. Jadi jika Quality Score anda tinggi, Ad Rank anda akan tinggi. Bila Ad Rank anda tinggi jadi  kos akan TURUN  dan  ranking ads akan NAIK . Jadi semak Quality Score anda


2) Emas hitam "Search Terms"

Nak tahu keyword apa yang mereka taip sebenarnya kat Google untuk produk anda? haaa semaklah search terms anda. Emas hitam ni kalau tak guna ianya akan jadi sampah tapi kalau anda tahu cara menggunakannya dengan baik,  ianya jadi EMAS!  sifu ajar nanti dalam ebook ini


3) Negative keyword & negative placement

Bajet selalu kering? klik banyak tapi result yillek? haaa ini caranya nak  kurangkan kos  &  naikkan conversion!  Bajet anda pergi kelaut tu yang membazir, Ini penting untuk anda belajar


4) Keyword Match

Tahukah anda kenapa bajet anda tidak dapat tangkap pembeli yang tepat? yang betul-betul "hungry" produk anda? sebab setting keyword matching tidak tepat. Setup matching keyword kena betul barulah senang nak tangkap dan  mudah convert sales!


5) Ads Extension

Haaa ini best.. Ads extension ini kalau anda guna, dapat  kurangkan kos iklan . SERIUS.. ada 10 untuk anda pilih dan guna.. sifu dah siapkan ajar dan bagi contoh lagi


6) Iklan imej di Google Display Network

Google Display Network ni iklan imej terpapar di web tu.. alaa macam web astroawani, harian metro, beautifulnara dan  berjuta lagi web .. nak iklan di web macam ni mau kos dalam RM1,500 sebulan. tapi dengan Google Ads ni 100-200 pun tak habis kalau betul setupnya. 


7) Video Ads di Youtube

Tengah syok tengok video di youtube tiba-tiba ada iklan video masuk menjengah, kita pun tunggu nak skip ads kan? haaa nih sifu ajar macamana nak buat iklan POWEER macam tu, silap-silap  kos iklan anda terpapar adalah FREE!


8) Teknik Remarketing @ Saka

Nama pun saka, kerja iklan ni untuk kejar pelawat website anda tu balik. Jangan bagi mereka terlepas.  Goda dan goda lagi dengan iklan  anda. Inilah caranya. Takkan tengok iklan Airasia & Agoda je kejar anda, iklan anda pun bolehlah..


9) Conversion Tracking

Buat ads tapi tak tak tahu mana satu yang convert? conversion tracking ini penting untuk anda. Dah tahu yang mana convert, fokus dan  tingkatkan lagi conversion ..


Semua sifu ajar step-by-step dengan anak panah, memang amat senang nak ikut.

----

PENING NAK TULIS AYAT IKLAN?

----

Sifu tahu ramai juga yang pening nak tulis apa dalam iklan tu kan? Ramai yang blurr bila masuk bab copywriting ads nih.. JANGAN RISAU, sifu dah siapkan 1 ebook khas untuk bantu anda. Perkenalkan eBook Teknik BoyFriend.

BONUS 1: eBook Teknik BoyFriend

 

Apa tu Teknik BoyFriend sifu?

Teknik BoyFriend ni sifu olah terbaik untuk anda belajar bagamaina nak menulis ayat IKLAN YANG MENGGODA supaya PEMBELI TERGODA .. mudah sangat jika anda tahu teknik ni, malah semua orang sebenarnya mampu menulis ayat iklan di Google.. sekelip mata boleh siap.

eBook ini jika sifu jual nilainya dalam RM100. laaa jangan bayar.. sifu hadiahkan untuk anda yang beli ebook ini tapi dalam jangkamasa TERHAD je nih. Bila-bila masa sifu boleh tarik balik hadiah free ni.

Teknik ni sangat power sampaikan nanti anda akan kata.. laaaa camnih rupanya iklan POWWER di Google.. menyesal aku tak belajar awal-awal dengan Sifu Wanmus..

----

PENING NAK BUAT WEB JUALAN POWWER?

----

Bila sifu buat kelas atau seminar, ramai mengadu pening nak buat web.. itu yang ramai sampai sekarang masih menjual di media sosial sahaja tanpa ada web.. kan? kan? Rugi.. buat web ni bukan susah pun..senang kalau anda tahu cara cepat dan ringkas.

Jadi dengan itu, sifu berbesa hati bagi BONUS lagi kepada anda eBook Teknik 13.8 Minit Jadikan Blogspot Web Jualan POWWER!

BONUS 2: eBook Teknik 13.8 Minit Jadikan Blogspot Web Jualan POWWER! 

 

 

Mudah sangat bina web ni.. Nih guna Blogspot pun income masyuk, jadi ape susahnya nak pening-pening buat web lain. Meh sifu ajar cara cepat yakmat nak buat web jualan guna Blogspot yang LIFETIME FREE ni.. Free pun kalau buat dengan betul macma sifu ajar, steady ye leads & sales masyuk.. 

----

Nak Beli Web Hosting?

----

Web hosting ni tempat anda letak web anda supaya boleh diakses kalau nak buat sendiri lah.. tapi harga pakej web hosting ni mahal. Dari RM50 - RM 600 setahun tau. Ada yang bagus tapi mahal, ada yang murah tapi support tak bagus.

BONUS 3: 50% Diskaun Web Hosting 


Haaa..sampaikan diskaun untuk anda beli web hosting pun sifu bagi tau.. Yup DISKAUN 50% untuk web hosting terbaik di Malaysia ni bukan senang sifu dapatkan khas buat anda semua tau. So nak run Google Ads nanti boleh setup guna Blogspot ataupun buat web sendiri pakai web hosting. Boleh guna wordspress dan susun cantik-cantik.

TAPI ingat.. buat masa ni matlamat kita adalah ada web jualan untuk tarik orang beli produk kita dulu.. bukan nak masuk pertandingan website tercantik.

Free Bonus ni semua sifu tak jamin boleh bagi kepada semua.. tapi selagi ada di sini, adalah untuk anda tapi kalau lambat dan tak ada dah bonus ni, jangan menyesal.. Jadi beli SEKARANG!

 

 

Jangan biarkan pesaing mendahului anda.. ANDA PATUT MAJU KE DEPAN! Go Go Go..

Dapatkan sekarang dengan mengisi borang tempahan di bawah sebelum HABIS!

Malah anda sebenarnya sedang mendapat PROMOSI kaw-kaw. .   BUY 2 FREE 3   jika anda membeli pakej complete.


Berapakah nilai ebook-ebook ini?

  1. eBook Google Ads Basic = RM 399
  2. eBook Google Ads Advanced = RM 499
  3. eBook Teknik BoyFriend = RM 79
  4. eBook Blogspot Jadi Web Jualan = RM 99
  5. Kupon diskaun 50% Webhosting = anda JIMAT RM 100-190

Jumlah nilai anda perlu bayar adalah = RM 1,076


TAPI jika anda dapatkan Pakej Complete bernilai RM 1,076 ini, sifu bagi harga PROMOSI terhad.

Jangan bayar RM 1,076   Tapi hanya RM 299 sahaja!


Anda juga boleh dapatkan ebook-ebook ini secara berasingan (rugi sikitlah).. semak harga di borang tempahan di bawah.. kalau tanya sifu, berbaloi ambil PAKEJ COMPLETE sebab anda jimat sangat banyak.


*Untuk makluman, tiada support & tiada refund ditawarkan untuk pembelian ebook ini.

Harga SPECIAL ini tidak akan bertahan lama..


Dapatkan SEKARANG!
HARGA PROMO SEMPENA PKP



Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Ebook Google Ads Complete 2+3 (NP: 1,076) Promo RM 299
Pilihan Ala-Carte Jika Anda Mahu Beli Ebook Satu Persatu BELUM MULA
[Ala-Carte] Ebook Google Ads Advanced (NP: 499) Promo RM 199
[Ala-Carte] Ebook Google Ads Basic (NP: 399) Promo RM 159
[Ala-Carte] eBook Teknik Blogspot ke Web Jualan (NP: RM99) Promo RM 49
[Ala-Carte] eBook Teknik BoyFriend (NP: RM79) Promo RM 29
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN