eBook Google Ads

NAK BISNES MELETUP 2020 ?

NAK SALES NAIK MEROKET ?

NAK GOOGLE BANTU NAIKKAN BISNES ANDA ?


Iya.. TAHNIAH anda ditempat yang TEPAT! Meh sifu bantu anda...

ehh jap.. sape sifu wanmus nih?

tibe-tibe nak ajar pasal Google, Google Ads, Google Marketing semua ni?

Hai... ni lah saya..


Alhamdulillah hingga kini dah banyak TV, newspaper muka saya terpapar.. Radio pun dah banyak keluar suara saya.. Buku ada 1 diterbitkan pada 2018.. eBook? dah macam-macam keluar.. Anugerah, adalah 1-2.. Seminar Google Ads? kelas? coaching?dah tak terkira rasanya..

dan yang paling anda kena tahu adalah saya mendapat anugerah atau pengiktirafan tertinggi dari Google iaitu Certified Google PREMIER Partners.. tapi kenapa kita baru berjumpa ya? hehe.. anggaplah jodoh kita baru sampai.. :)


Dalam bisnes sifu dah berkecimpung sejak dibangku sekolah lagi. Macam-macam dijualnya.. tapi pada 2007 lah mengubah cara sifu berbisnes apabila mula mengorak langkah dalam bisnes untuk pasaran oversea.. international gituh.. jadi sifu pening macamana lah nak lawan competitors jerung besar dari oversea ni, last-last itulah permulaan sifu terjebak menggunakan Google Marketing untuk menaikkan bisnes.

Nak tahu? ketika itu 90% jualan bisnes sifu adalah dari Google.. Best ke BESTEST? hehe..


Itu yang sifu belajar SEO dan Google Ads (dulu nama Google Adwords).. lagi best bila tahun 2015 & 2016, 2 tahun berturut-turut sifu ke USA menuntut dengan pakar Google Ads dunia, Brad Geddes (gambar ni sifu ada tunjuk dalam ebook ni, beli nanti boleh tengok tau).. Dipendekkan cerita sifu dah ajar usahawan yang nak belajar Google SEO dan Google Ads ni sejak 2012. Alhamdulillah result powwer mereka semua nih..


Hingga ke hari ini, sifu dah uruskan lebih 800 akan dengan perbelanjaan iklan hampir RM 10 juta. Jadi banyak sifu peroleh pengalaman dan ilmu dalam menguruskan iklan di Google ni. Ini yang sifu nak share ngan anda semua ni. Senang sifu nak share supaya ramai dapat ilmu ni, sifu buat ebook.

Jadi fair lah kepada semua yang sibuk atau jauh. Boleh belajar serta merta dan bisnes anda pun boleh memecut laju vvrrroomm...tinggalkan pesaing jauh gituh dengan sales mencanak naik..

Jap betul ke Google Ads boleh bantu naikkan sales anda? Nih antara buktinya..




Haa camner?

Ini adalah real bisnesman.. usahawan seperti anda juga.. ada yang merangkak nak naikkan bisnes lepas tertipu ratusan ribu.. yang mendaki perlahan-lahan hingga result mantap hingga kini. Ini baru sebahagian sahaja.. banyak lagi usahawan berjaya menggunakan Google untuk menaikkan bisnes mereka.

Next?

Andalah pula..

Sebelum tu, sebenarnya bila sifu buat survey masih ramai usahawan di Malaysia ni belum pernah dengar nama Google Ads..atau nama lamanya dulu Google Adwords. Itu yang belum terbuka hati nak masuk belajar Google Ads ni kan? Jom sifu terangkan supaya anda semua faham..

Google Ads ni adalah platform pengiklanan yang disediakan oleh Google untuk usahawan orang bisnes macam kita nih. Apa yang perlu untuk run Google Ads ni sifu?

Ooo sikit je..

  1. kena ada akaun Google (dalam ebook sifu tunjuk dari setup akaun Google lagi step by step)
  2. kena ada kad kredit atau kad debit
  3. kena ada website (jangan risau, bawah ni sifu bagi ebook penyelesaian)

Dah sedia nak belajar Google Ads? ini kira kelas Google Ads anda bersama sifu tapi dalam e-b uku.. Sebenarnya ebook ni penuh ilmu dan pengalaman sifu share sebaiknya untuk mudahkan anda nak belajar dan faham.

"Hanya dengan Google Ads, anda boleh reach sehingga 90% pengguna internet di dunia".. - Google

Sifu pun dah ramai student yang memang alien dengan Google Ads ni.. tapi semangat nak belajar Google Ads, sifu bantu step by step. Haa sama macam dalam eBook ni. Jadi jangan takut, anda beli dan terus buat.. Insyallah..

Jadi apa yang anda akan belajar dalam eBook Google Ads 2020 versi latest update ni?


Sudah tentu anda akan tahu dan belajar dalam ebook Google Ads For Newbie ini:

  1. Apa itu Google Ads
  2. Rahsia algorithm Google Ads
  3. Bina akaun Google Ads
  4. Cari Keyword PADU
  5. Setup Ads (Search sahaja)
  6. Tambah Keyword Tambah Ad Group
  7. Monitor Ads

Wahh power sifu ebook ni.. nak beli.. nak beli..




PENING NAK TULIS AYAT IKLAN?

Bukan itu sahaja.. Kami tahu ramai juga yang pening nak tulis apa dalam iklan tu kan? Ramai yang blurr bila masuk bab copywriting ads nih.. JANGAN RISAU, sifu dah siapkan 1 ebook khas untuk bantu anda. Perkenalkan eBook Teknik BoyFriend.

FREE BONUS 1: eBook Teknik BoyFriend


Apa tu Teknik BoyFriend sifu?

Teknik BoyFriend ni sifu olah terbaik untuk anda belajar bagamaina nak menulis ayat IKLAN YANG MENGGODA supaya PEMBELI TERGODA .. mudah sangat jika anda tahu teknik ni, malah semua orang sebenarnya mampu menulis ayat iklan di Google.. sekelip mata boleh siap.

eBook ini jika sifu jual nilainya dalam RM100. laaa jangan bayar.. sifu hadiahkan FREE untuk anda yang beli ebook ini tapi dalam jangkamasa TERHAD je nih. Bila-bila masa sifu boleh tarik balik hadiah free ni.

Teknik ni sangat power sampaikan nanti anda akan kata.. laaaa camnih rupanya iklan POWWER di Google.. menyesal aku tak belajar awal-awal dengan Sifu Wanmus..

PENING NAK BUAT WEB JUALAN POWWER?
Bukan itu sahaja..

Bila sifu buat kelas atau seminar, ramai mengadu pening nak buat web.. itu yang ramai sampai sekarang masih menjual di media sosial sahaja tanpa ada web.. kan? kan? Rugi.. buat web ni bukan susah pun..senang kalau anda tahu cara cepat dan ringkas.

Jadi dengan itu, sifu berbesa hati hadiahkan FREE lagi kepada anda eBook Teknik 13.8 Minit Jadikan Blogspot Web Jualan POWWER!

FREE BONUS 2: eBook Teknik 13.8 Minit Jadikan Blogspot Web Jualan POWWER!



Mudah sangat bina web ni.. Nih guna Blogspot pun income masyuk, jadi ape susahnya nak pening-pening buat web lain. Meh sifu ajar cara cepat yakmat nak buat web jualan guna Blogspot yang LIFETIME FREE ni..

FREE BONUS 3: 50% Diskaun Web Hosting


Haaa..sampaikan diskaun untuk anda beli web hosting pun sifu bagi tau.. Yup DISKAUN 50% untuk web hosting terbaik di Malaysia ni bukan senang sifu dapatkan khas buat anda semua tau. So nak run Google Ads nanti boleh setup guna Blogspot ataupun buat web sendiri pakai web hosting. Boleh guna wordspress dan susun cantik-cantik.

TAPI ingat.. buat masa ni matlamat kita adalah ada web jualan untuk tarik orang beli produk kita dulu.. bukan nak masuk pertandingan website tercantik.

Free Bonus ni semua sifu tak jamin boleh bagi kepada semua.. tapi selagi ada di sini, adalah untuk anda tapi kalau lambat dan tak ada dah bonus ni, jangan menyesal.. Jadi beli SEKARANG!



Jangan biarkan pesaing mendahului anda.. ANDA PATUT MAJU KE DEPAN! Go Go Go..

Dapatkan sekarang dengan mengisi borang tempahan di bawah sebelum HABIS!

Malah anda sebenarnya sedang mendapat PROMOSI kaw-kaw.. BUY 1 FREE 3

Berapakah nilai ebook-ebook ini?

  1. eBook Google Ads = RM 599
  2. eBook Teknik BoyFriend = RM 100
  3. eBook Blogspot Jadi Web Jualan = RM 299
  4. Kupon diskaun 50% = RM 50

Jumlah nilai anda perlu bayar adalah = RM 1,048

*Untuk makluman, tiada support & tiada refund ditawarkan untuk pembelian ebook ini.

TAPI special untuk anda, bayar pada peringkat anda bertuah. Lihat pada borang tempahan di bawah dan bayar pada harga semasa paling murah ebook tersebut. Lagi lambat anda buat keputusan membeli, lagi rugi anda sebenarnya!




Dapatkan SEKARANG! jualan akan DITUTUP pada 21/2/2020 11:59 PM

MAAF! JUALAN TELAH DITUTUP!
Masih berminat nak dapatkan ebook Google Ads ini?
Isikan maklumat anda pada borang di bawah sekarang