AWAS! Rahsia ini bakal menyebabkan bisnes anda akan diGEGARkan oleh 90% pengguna internet dunia..


NOTA: ini bukan kelas MLM, mahupun Skim Cepat Kaya. Tapi ini adalah Seminar di mana akan diajar & ditunjukkan LIVE lubuk 5.9 Billion atau hampir 90% pengguna internet dunia iaitu prospek yang "WAJIB ANDA KEJAR" berada!




---


-----


Inilah adalah sebahagian kejayaan peserta yang telah berjaya menggandakan jualan perniagaan mereka. Mereka juga bermula 0 seperti anda. Mereka juga tidak tahu teknikal, algorithm dan skil untuk beriklan. Malah mereka memang skeptikal dengan pengiklanan sebegini. Alhamdulillah setelah belajar dan faham, akhirnya mereka bangga berkongsi kejayaan ini dengan kita anda.


ANDA INGIN JADI SEPERTI MEREKA?

Mereka adalah antara beribu peniaga dan usahawan yang menggunakan "PASAR" yang TERBESAR di dunia online. Besarnya pasar ini adalah 5-6 Billion pelawat dalam 1 hari. Iya dalam 24 jam, Pasar ini menerima pelawat lebih dari 5-6 Billion. Jadi kenapa anda ingin lepas "PASAR" ini? 

PASAR ini adalah gergasi online dunia iaitu GOOGLE!

sifu-adwords

sifu adwords google


De Palma Hotel Ampang, Palm Square, Ampang Point Jalan Ampang, 68000 Ampang Jaya, Selangor.



Berminat nak sertai?

Yes! Yes! Yes!

Tapi berapa harganya sifu?

Ok, ada 3 jenis tiket iaitu seat SUPREME, Gold dan Silver


TIKET SUPREME:

  1. Kerusi PALING hadapan dengan pentas
  2. Lebih dekat dengan speaker
  3. Mendapat T-shirt LIMITED edition GStepUp
  4. Mendapat Jersi LIMITED edition G SifuAdwords
  5. Makan tengahari & malam EKSKLUSIF bersama Sifu WanMus semasa rehat Seminar
  6. Kudapan semasa seminar
  7. Merchandise istimewa SifuAdwords
  8. Ilmu & perkongsian Google Adwords
  9. Bilangan TERHAD 30 sahaja
  10. Workbook GSTepUp
  11. Notebook (mysketch book) Special Sifu Adwords
  12. Ruang menunggu istimewa

Nilai keseluruhan tiket SUPREME: RM 1,299

TIKET GOLD:

  1. Kerusi BELAKANG Supreme
  2. Mendapat T-shirt LIMITED edition GSTepUp
  3. Merchandise istimewa SifuAdwords
  4. Ilmu & perkongsian Google Adwords
  5. Bilangan TERHAD 200 sahaja
  6. Workbook GSTepUp

Nilai keseluruhan tiket SUPREME: RM 599

TIKET SILVER:

  1. Seat BELAKANG dengan seat Gold
  2. Ilmu & perkongsian Google Adwords
  3. Workbook GSTepUp

Nilai keseluruhan tiket SUPREME: RM 399




1) SEAT SUPREME

NP: RM 1299/org
Oppss jangan bayar RM 1299

Harga Early Bird Tiket SUPREME

Daftar seorang, HANYA RM 497 seorang



----------

2) SEAT GOLD
NP: RM 599/org
Oppss jangan bayar RM 599

Harga Early Bird Tiket GOLD

Daftar berdua atau lebih, HANYA RM129 seorang
Daftar seorang, HANYA RM 149 seorang



----------

3) SEAT SILVER
NP: RM 399/org
Oppss jangan bayar RM 399

Harga Early Bird Tiket Silver

Daftar berdua atau lebih, HANYA RM 79 seorang
Daftar seorang, HANYA RM 89 seorang

Isi Borang Pendaftaran Dibawah SEKARANG!

AMARAN: Tolong jangan datang ke ofis atau telefon kami dengan melolong air mata darah jika seat ini HABIS atau NAIK HARGA selepas anda refresh page ini.


FAQ:

  1. Adakah ini kelas teori sahaja? ->> Tidak, sifu akan ajar anda nanti dari asas sampailah tunjuk anda LIVE macamana nak setup iklan Google Adwords anda.
  2. Adakah akan ajar Google Adwords sahaja dalam seminar ini? ->> Bukan Google Adwords sahaja, banyak benda termasuk SEO, website yang disayangi Google, teknik BoyFriend dan macam-macam lagi.
  3. Berbaloi ke saya hadir ni sifu? ->> Sangat BERBALOI! Sebab banyak anda akan belajar nanti. Rugi tau jika tak hadir. Tengoklah video di atas tu.
  4. Saya dah biasa buat iklan di Adwords, kenapa perlu hadir seminar ni lagi? ->> WAJIB! newbie pun wajib, yang dah run ads pun wajib hadir. Sebab banyak benda anda akan belajar.
  5. Di Youtube banyak ajar, sama ke dengan apa di ajar di Seminar GStepUp ni? ->> Tak sama. Di Youtube mungkin teori lama atau tidak sama. Anda akan belajar dari asas yang betul kemudian setup iklan nanti.
  6. Apa di ajar sampai 11 malam ni? ->> Banyak perkara dan topik akan diajarkan. Datanglah nanti anda akan tahu
  7. Kat KL je ke? Kenapa tak buat tempat kat tempat lain juga? ->> Iya buat masa ini hanya di KL sahaja. Senang untuk semua buat di central


Disclaimer: Seminar ini adalah seminar perkongsian berdasarkan teori dan pengalaman sebenar Sifu Wanmus selama lebih 8 tahun dalam Google Adwords. Apa yang kami janjikan ialah ilmu yang anda boleh gunakan untuk bisnes anda. Kami tidak menjanjikan sebarang kenaikan jualan secara mendadak selepas menyertai seminar belajar Google Adwords ini namun ianya tidak mustahil! Seminar ini bakal memberi impak positif kepada bisnes anda jika ilmu yang diajarkan digunakan sebaiknya. Testimoni yang dipaparkan adalah dari pelajar SifuAdwords sebenar.

Untuk menjaga perjalanan seminar, hanya peserta berumur 12 tahun ke atas sahaja dibenarkan masuk. Bayi atau kanak-kanak tidak dibenarkan masuk ke dalam dewan. Pihak urusetia berhak untuk menghalang individu yang menganggu kelancaran seminar. Refund atau pemulangan wang tidak dibenarkan. Pertukaran tarikh seminar atau nama peserta perlu mendapat kebenaran pihak sifuadwords terlebih dahulu.


Jika ada masalah ketika mengisi borang atau membuat bayaran,

Sila Call hotline SifuAdwords di +6011 2332 9778

Atau Klik Sini Untuk Whatsap kepada Kami


Tempat TERHAD!!

Daftar Seat Anda Dengan Isi Borang di bawah SEKARANG!


Attention! Please complete the form.

Required fields

PURCHASE DETAILS

Product Quantity Price (RM)
Tiket SUPREME Seminar Google Adwords G Step Up 7 Oktober 2017 [DISKAUN]
2
Tiket GOLD Seminar Google Adwords G Step Up 7 Oktober 2017 [DISKAUN]
7
Tiket Silver Seminar Google Adwords G Step Up 7 Oktober 2017 [DISKAUN]
13
TOTAL

Discount Coupon

Enter a coupon code below (if available) and claim!

GRAND TOTAL (RM)
Handling Charge (RM)




Business Info

Sifu Adwords
sifu@sifuadwords.my
+601123329778