AWAS! Rahsia ini bakal menyebabkan bisnes anda akan diGEGARkan oleh 90% pengguna internet dunia..


NOTA: ini bukan kelas MLM, mahupun Skim Cepat Kaya. Tapi ini adalah Seminar di mana akan diajar & ditunjukkan LIVE lubuk 5.9 Billion atau hampir 90% pengguna internet dunia iaitu prospek yang "WAJIB ANDA KEJAR" berada!




---


-----


Inilah adalah sebahagian kejayaan peserta yang telah berjaya menggandakan jualan perniagaan mereka. Mereka juga bermula 0 seperti anda. Mereka juga tidak tahu teknikal, algorithm dan skil untuk beriklan. Malah mereka memang skeptikal dengan pengiklanan sebegini. Alhamdulillah setelah belajar dan faham, akhirnya mereka bangga berkongsi kejayaan ini dengan kita anda.


ANDA INGIN JADI SEPERTI MEREKA?

Mereka adalah antara beribu peniaga dan usahawan yang menggunakan "PASAR" yang TERBESAR di dunia online. Besarnya pasar ini adalah 5-6 Billion pelawat dalam 1 hari. Iya dalam 24 jam, Pasar ini menerima pelawat lebih dari 5-6 Billion. Jadi kenapa anda ingin lepas "PASAR" ini? 

PASAR ini adalah gergasi online dunia iaitu GOOGLE!

sifu-adwords

sifu adwords google

Kerana dari dulu lagi ternyata tiada enjin carian dapat mencabar Google.. Sehingga Oktober 2014, Google memegang pasaran enjin carian sehingga 89% untuk seluruh dunia! WOOWW!! Yahoo! dan Bing pun baru dapat 4% dari market enjin carian seluruh dunia.

google market share


sifu-adwords-google

Dalam kajian pada 2014, pencarian maklumat di Google sahaja menunjukkan jumlah yang terlalu besar iaitu 5.922 bilion SEHARI! KENAPA kita nak biarkan mereka ini pulang tangan kosong tanpa membeli produk kita? Mereka ini semua prospek kita di Google. Jangan biarkan orang lain mendapat pulangan dari mereka. Mulakan iklan anda di Google hari ini. Tapi jangan try and error sebab gerenti makan masa atau kos terlalu tinggi.


NAK TAHU TAK CARA CEPAT DAPAT RANKING TINGGI DI GOOGLE DALAM MASA SINGKAT?


Haaa.. Tentulah kami ada caranya.. teruskan pembacaan anda..


Sebelum saya mengulas lanjut mengenai marketing Google Adwords ini, boleh saya tahu buat masa sekarang ni, di page Google website anda di ranking nombor berapa?

Haaaa??? Tak tahu?? atau duduk page belakang-belakang?

== FAKTA GOOGLE ==

Academic research indicates that 91% of searchers do not go past page 1 of the search results and over 50% do not go past the first 3 results on page 1. (Using the Internet: Skill Related Problems in User Online Behavior; van Deursen & van Dijk; 2009)

=============

Apa maknanya?

  1. 91% pencari atau pengguna di Google mencari jawapan di laman pertama sahaja. Hanya 9% mencari jawapan sehingga laman 2 dan ke atas!
  2. Lebih dari 50% pengguna di Google hanya mencari jawapan tidak lebih dari 3 yang pertama di laman pertama sahaja!

Jadi jika web anda berada lebih dari laman 2, maknanya web anda MEMANG TIADA PELAWAT yang akan jumpa. Apabila tiada pelawat ke web anda, bermakna TIADA SALE! Itulah masalah PALING MENAKUTKAN peniaga online yang hanya bergantung mengharapkan result organik ni atau namanya SEO.

seo vs sem

KEJAP!! Kenapa perlu berbayar? yang FREE SEO kan ada??

Ok di Google ada 2 jenis strategi pemasaran atau marketing iaitu SEM dan SEO.

SEO atau Search Engine Optimization adalah teknik percuma. Namu perlukan lebih 200 faktor untuk anda buat bagi dapatkan ranking yang tinggi di result page Google. Jika anda lihat, 200 faktor ini tidaklah mudah dan tidaklah cepat untuk disiapkan. Minimum result dalam 5-6 bulan paling cepat jika anda adalah seorang yang pandai SEO. Jika tidak, mungkin kerja anda sia-sia sahaja. Masuk pun page 6-7 di Google. Masa habis begitu je TAPI jualan 0! Sakit hati kan?

Senang cerita, SEO itu lambat & SEM (Adwords) ITU CEPAT!


Dalam berniaga, masa adalah UNTUNG! Jadi teknik yang lebih cepat ialah SEM atau Search Engine Marketing dan di Google namanya Google Adwords. Hasilnya lebih cepat di mana result anda akan keluar di page Google kurang 5-10 minit, di ranking lebih tinggi dan semestinya DAPAT TRAFIK dan KLIK lebih TINGGI!

Google adwords atau ada juga memanggilnya Google Ads ini ialah peluang pengiklanan di rangkaian Google samaada di Google Search Network (iklan akan keluar di page search google.com atau google.com.my) dan Google Display Network seperti di Blogspot, Youtube, Berita Harian, Harian Metro, Blog Beautifulnara dan banyak lagi.. Jumlahnya? berjuta-juta page. Iklan Google Display akan keluar di web atau blog yang memaparkan Google Adsense.

Jadi advertiser atau pengiklan di Google Adwords bayar kepada Google untuk keluarkan iklan mereka. Google pula bayar kepada pemilik web dan blog yang paparkan iklan Google Adsense di mana iklan terpapar tu dari iklan Google Adwords lah (Google Display Network). Itu yang perlu anda belajar supaya lebih faham dan tepat cara anda beriklan.


Contohnya seperti gambar di atas, pengguna mencari maklumat tentang "belajar adwords" dan result yang keluar semuanya berkaitan belajar Adwords termasuk iklan dari Google Adwords ini sendiri. Jadi anda dapat paparkan iklan anda kepada mereka yang memang sedang mencari maklumat tentang produk dan servis anda. Sampaikan kepada mereka web anda secara tepat dan mudah dilihat iaitu dengan berada di ranking tertinggi. Iklan Google Adwords pada page Google ditandakan dengan perkataan "Ad".


Di Google Display Network (GDN) pula, ianya pengiklanan di web, blog atau portal yang sedia untuk paparkan iklan Google. Contohnya di website akhbar Sinar Harian seperti gambar di atas, ada lebih dari 4 slot untuk paparkan iklan anda. Di GDN, anda boleh paparkan iklan dalam 3 bentuk iaitu teks, imej dan video.


Ini pula iklan bentuk video di Youtube. Sedang seronok menonton video kesukaan anda, tiba-tiba ada iklan video terpapar macam di atas? Itulah Video Advertising yang diuruskan melalui akaun Google Adwords. Anda juga boleh paparkan iklan anda di Youtube.

ooopsss sebelum bercerita lebih panjang, saya nak perkenalkan diri saya dahulu. Yerlah anda mesti tertanya-tanya siapa saya ni.. betul ke saya ni valid atau cukup bertauliah dan pengalaman untuk mengajar anda semua ni tentang Google dan Google Adwords. Yerlah kali pertama berjumpa kan, jadi mari saya perkenalkan diri serba sedikit.

siapa wanmus


Saya Wan Mohd Musyris Bin Wan Harujan atau lebih dikenali sebagai Wan Mus di dunia online, telah berkecimpung lebih dari 8 tahun dalam perniagaan dan bisnes online. Bermula 2007 dengan perniagaan web hosting, domain dan server dari bilik asrama saya di UTM Skudai, saya bangunkan sebuah syarikat diberi nama Jomhosting. Kemudian saya kembangkan bisnes dalam bidang percetakan kad kahwin, iaitu KadKahwinCantik. Saya juga adalah telah bangunkan sistem untuk usahawan online iaitu OnPay yang bertujuan untuk memudahkan usahawan online menguruskan tempahan dan jualan dengan 1 klik sahaja.

Oleh kerana saya adalah budak Kejuruteraan Mekanikal dan bukannya IT atau Marketing, saya terpaksa mencari guru untuk berbisnes. Dari situlah saya mula mengenali cikgu Google dan banyak saya pelajari darinya. Hinggakan 90% dari pendapatan bisnes saya datang dari Google sahaja. Minat saya mengenai Google makin membuak sehinggakan saya mula pelajarinya secara lebih mendalam bermula 2012. Jadi disitulah bermulanya SifuAdwords yang mana saya bangunkan bagi membantu usahawan di Malaysia menggunakan dan mempelajari Google serta Google Adwords sebaiknya supaya mendapat pulangan yang BERLIPAT KALIGANDA.


Bagi memastikan mendapat info Google dan Google Adwords yang tepat dan terbaik, saya ke USA untuk mempelajari ilmu Google terus dari tempat asalnya. Dua kali saya ke US, kali pertama kelas di New York dan kali kedua di Silicon Valley seperti gambar di atas ni. Di sana juga saya belajar Google Adwords dengan otai Google Adwords dunia iaitu, Brad Geddes. Kini saya pula akan kongsikan semua ilmu itu untuk anda!


Bukan di Google US sahaja, malah saya juga berhubung terus dengan Google Malaysia. Beberapa kali meeting secara terus dengan pihak manager dan staff Google Malaysia dalam mencari pendekatan terbaik untuk memberikan pulangan terbaik kepada usahawan di Malaysia. Malah student kelas saya juga mendapat support terus secara PERCUMA dari Google Malaysia. Amacam, anda pun nak tak? :)

aCertified Google Adwords
aGoogle Partners (Badged Agency)
a

Lebih 9 tahun pengalaman menggunakan Google Adwords

aBelajar dengan Brad Geddes, sifu #1 dunia Google Adwords di New York & Silicon Valley, USA.
aMenang hadiah cabaran Google
aSpeaker jemputan untuk Akademi Jootawan
aUsahawan internet dari 2007 lagi hingga kini
aPengasas SifuAdwords.my, KadKahwinCantik.com, OnPay.my & JOMHosting.NET
aSpeaker jemputan untuk IPT (UiTM, UMT), Kolej Komuniti (KMBP) & GLC (PUNB, Maktab Koperasi Malaysia)
a

Ditemuramah dan pernah terpapar di dada akhbar Harian Metro, Utusan Malaysia & Berita Harian




Saya adalah antara Certified Google Adwords di Malaysia di bawah program Google Partners. Syarikat saya juga adalah certified Google Partners di mana hanya ada 20 syarikat sahaja certified Google Partner di Malaysia. Certification ini menunjukkan secara teorinya dan praktikalnya saya terbaik untuk mengajar dan membantu anda membuat iklan dan belajar tentang Google Adwords.


Oppss bukan itu sahaja. Tambah pula dengan pengalaman saya menggunakan Google Adwords ini dari tahun 2008, saya pastinya dapat membantu anda secara tips dan trick bagaimana membuat iklan terbaik di Google Adwords. Jadi bukan teori semata saya akan ajarkan anda!

Jika anda mahu cuba-cuba sendiri, mungkin berjaya dan mungkin tidak. Lagi teruk duit anda dah habis banyak tapi tiada hasil. Nak belajar Google Adwords tak susah cuma perlu tahu dari asas dan diajar oleh mereka yang betul-betul tahu dan faham tentang Google Adwords.

Jangan bertangguh lagi. Apa yang akan dikongsikan ialah 100% dari lebih 8 tahun pengalaman saya menggunakan Google Adwords bermula dari 2008 hingga kini dalam mempromosikan dan mengiklankan produk dan perkhidmatan saya secara online. Ini faktor utama kenapa anda WAJIB belajar Google Adwords dengan video panduan Google Adwords ini. Belajar Adwords tidak susah jika betul cara dan orangnya.

Di Seminar Google Adwords G-Step Up, kami bantu anda melalui seminar seperti ini sehingga berjaya meletakkan web anda di Google. Jika anda belajar dan ikuti kelas sebaiknya, tiada masalah untuk web anda berada di ranking paling atas melangkaui pesaing anda.

1) Kenali The Power of Google

Dengan carian sehari sehingga 5.7 Billion, Google adalah tempat terbaik untuk pasarkan produk anda. Prospek anda mencari penyelesaian kepada masalah mereka di Google. Mereka mencari produk anda, produk terbaik untuk selesaikan masalah mereka. Jadi kenapa tidak bermula? Mulalah dengan sertai seminar ini. Banyak peluang "RAHSIA" anda akan nampak nanti.

2) Rahsia sebenar Google Adwords

Dengan Google Adwords anda boleh pasarkan sehingga 90% pengguna online. Bayangkan produk anda mendapat permintaan tinggi sebaik diketahui mereka akan kewujudan produk anda. Banyak tempat yang saya akan kongsikan kepada anda. TAPI berhati-hati kerana dengan 1 tick mungkin akan menyebabkan bajet iklan anda kelaut.

3) Do & don'ts polisi dalam Google Adwords

Polisi Google Adwords amat ditakuti para pengiklan. TAPI itu mereka yang tidak hadir ke seminar Google Adwords G-Step Up ini sahaja. Jika anda hadir, PASTI anda akan tahu dan faham akan polisi dan kehendak Google dalam membantu pengiklan dan pengguna. Polisi Google cukup mudah sebenarnya. Cuma anda perlu tahu dan faham.

4) Algorithm? Ranking?

Macamana Google menyusun iklan? sudah semestinya ada algorithm mereka tersendiri. Malah mungkin agak kompleks bagi anda. Saya akan bongkarkan TEKNIK RAHSIA bagaimana mendapatkan ranking yang tinggi di Google Adwords serta mendapat kos yang paling optimum. Jika anda buat secara terbaik, anda akan mendapat KOS YANG PALING RENDAH

5) 3 Teknik SHHHH Keyword

Keyword atau katakunci adalah NADI UTAMA penentu keberkesanan pengiklanan anda di Google. Jangan tersilap cari dan guna. Kami akan bongkarkan 3 TEKNIK KILLER mencari keyword.

6) Teknik BF

Iklan yang terbaik ialah iklan yang menjawab soalan pelanggan. Untuk menjawab soalan dan MENARIK MATA prospek dengan iklan anda, teknik BF adalah jawapannya. Teknik BF boleh digunakan untuk semua pengiklanan sebenarnya. Ianya sangat powerful sehingga boleh menaikkan CTR iklan anda berkali-ganda!

7) Teknik BSB

Kenali 3 lapisan prospek anda. Kenali dengan sebaiknya menerusi beberapa kriteria. Dengan memahami BSB anda pasti dapat membezakan corak pengiklanan dan website anda. Ingat, kenali prospek anda sebaiknya akan memberi pulangan TERBAIK buat anda.

8) Interface & jargon dalam Google Adwords

Pening dengan dashboard Google Adwords? Apa maksud terms yang digunakan? Saya akan terangkan satu persatu. Anda wajib fahaminya supaya tidak tersalah info nanti. Setiap daripadanya mempunyai fungsi yang berbeza. Jangan tertipu dan tersalah info lagi.

9) Teknik tulis iklan menggoda jiwa

Iklan yang tawar memang akan merugikan. Anda akan pelajari teknik dan skil menulis iklan yang menggoda jiwa prospek anda di Google. Buat iklan di Google tidak sama dengan iklan di tempat pengiklanan lain. Lain laut lain masinnya. Begitulah juga Google Adwords. Pengguna di Google tidak sama dengan pengguna di media sosial.

10) LIVE Step by step akan ditunjukkan oleh Sifu WanMus

Iya..anda akan pelajari Google Adwords dari saya LIVE. Anda juga boleh terus bertanya secara live. 

11) Ilmu disedut dari Brad Geddes di New York, USA.

2 kali saya ke USA untuk belajar dengan sifu Google terutamanya otai Google Adwords, Brad Geddes. Kali pertama di New York dan kali kedua di Silicon Valley.


==========================
APA YANG ANDA AKAN DAPAT SELEPAS SERTAI SEMINAR GSTEPUP?
===========================

✔ Web NAIK RANKING TINGGI di Google
✔ Secepat 5 MINIT!
✔ JUALAN lebih KENCANG
✔ Step-by-step yang MUDAH
✔ Kos yang RENDAH
✔ Target TEPAT ke pembeli sasaran

Ramai juga yang bertanya kepada saya.. untuk run iklan Google Adwords, adakah perlu ada web?

Jawapannya PERLU & Tapi TAK WAJIB..

tak perlu web

IYA!! TAK PERLU ADA WEBSITE PUN TAK APA!

Di Google Adwords anda boleh iklankan :-

  • Website anda (sebaiknya)
  • Squeeze page @ Minisite anda
  • Blog anda
  • Iklan di mudah.my @ Forum
  • Fanpage Facebook anda (Album @ Post)
  • Semua web..


*semuanya bergantung ikut polisi google yang mana akan diajar nanti)


Mudah dan AMAT SENANG jika anda belajar sesuatu secara berguru terus. Iya, saya sanggup mengajar anda jika anda sanggup KORBANKAN wang, masa dan otak untuk sertai Seminar Google Adwords G-Step Up ini. Malah saya nak PAKSA anda hadir kerana telah terbukti berhasil. Seminar ini bukan basic semata, malah ianya "SEMINAR STEP-BY-STEP" di mana saya akan tunjukkan kepada anda secara LIVE bagaimana saya buat iklan di Google Adwords. Anda pun boleh terus bertanya jika ada soalan.



  1. Anda sanggup dan boleh "khatam" 2 kitab Google Adwords atas ni kurang dari 2 bulan? 2 buku ini adalah buku dari 2 sifu Google Adwords dunia.. dan tebal keseluruhan 2 buku ini ialah 360 + 620 = 980 muka surat! Bukan 2 bulan, 1 tahun pun rasanya anda belum mampu habiskan. JANGAN RISAU, saya akan kongsikan intipati penting dari buku ini kepada anda dalam Seminar Google Adwords G-Step Up ni.
  2. Anda sanggup habiskan 8 tahun untuk dapatkan pengalaman run, test dan optimize iklan Google Adwords? JANGAN.. saya akan kongsikan pengalaman dan ilmu  yang saya ada dengan anda nanti.. Jangan bazirkan masa anda! Saya dah habiskan banyak masa untuk test dan run. Anda hanya ambil result sahaja dari saya!

  3. Anda sanggup bayar lebih RM 40,000 untuk ke New York & Silicon Valley, US belajar dengan sifu #1 Google Adwords iaitu Brad Geddes (berkemeja merah dalam gambar diatas sebelah saya)? Beliau adalah orang terawal yang dianugerahkan oleh Google sebagai tenaga pengajar Google bertauliah. Malah dah beribu seminar dan bengkel beliau yang dihadiri oleh pemain Google Adwords seluruh dunia. Syarikat besar pun bayar beliau untuk menjadi konsultan kepada mereka. JANGAN.. cukup saya sahaja ke sana, dan saya akan kongsikan ilmu tersebut dengan anda..
  4. Seminar Google Adwords G-Step Up ini adalah seminar Google Adwords TERBESAR di Malaysia setakat ini.
  5. Seminar Google Adwords PERTAMA yang dijalankan dalam Bahasa Melayu sepenuhnya!
  6. Seminar bukan TEORI semata.. Ianya melibatkan Teori + Praktikal + Pengalaman..

Dengar apa kata peniaga @ usahawan seperti anda yang dah sertainya!

Tonton video bawah ni.. Klik play (butang segitiga putih)

BELAJAR GOOGLE ADWORDS NI SUSAH?

Ini adalah mitos dari dulu yang kebanyakkan soalan saya dapat peserta atau bakal peserta seminar dan bengkel saya. Ramai mereka takut kerana "dengar khabar" mereka yang Adwords ni susah dan sangat teknikal. Nak tahu jawapan saya?

YA SIFU.. Nak tahu..

Jawapan saya: Apa jua yang anda belajar jika (i) TIDAK BETUL ILMUnya dan (ii) TIDAK BETUL GURUnya sudah semestinya belajar menjadi susah. Begitu juga untuk belajar Google Adwords ni, kami berpengalaman dan dah sediakan modul terbaik buat anda. Testimoni pelajar yang dah berjaya juga ramai. Jadi sudah semestinya belajar Google Adwords bersama kami di Sifu Google Adwords Malaysia ni SENANG, CEPAT, MUDAH, PRAKTIKAL & TERBUKTI!

testimoni

Masih berbelah bahagi nak hadir atau nak hadir??

Ni lagi bukti mereka yang telah berjaya gunakan ilmu Google Adwords saya..


















Nasir Ramli: MENYESAL sy pegi class Sifu!


"Menyesal sbb kenapa la sy tak pergi awal2 dulu?. Hurm..kalo sy pergi lg awal, dah dpt jawapan dah kenapa sales sy meletup2 giler.


Sblm ni sy ada buat jgk adwords cara belasah jer. Ke laut dalam juga acapkali. Tp bagus jugak sbb try function2 dlmtu.

Alhamdulillah sy dpt clear picture secara asas apa yg perlu sy buat, terumanya dlm pastikan ads sy targetted pd audiences yg betul.

Balik dr seminar, sy terus praktikkan. Memang ada kelainan sgt2 dgn setting belasahan sblm ni. TQ Sifu." - Nasir Ramli

Arif: Sifu Adwords Tuan Wan Mus Brilliant!


"Sifu adwords tuan wan mus brilliant..  idea dan cadangan pada partner yg hebat..so, tak rugi pon masuk klas hari tu.." - Mohd Arif

Nazirul: Baru sedar fakta dan rahsia Google Ads

"Best  giler ah, hahaha  setiap minit mesti ketawa.

Sekarang baru saya sedar tentang fakta Gooogle ads dan banyak lagi rahsia yang saya tak tahu daripada seminar tu.

Hijau warna kebenaran! Lawan tetap lawan! 

Terima kasih " - Nazirul Zakwan

Pyka: Penyampaian santai dan mudah difahami. :)


"Wassalam.. saya suka sesi perkongsian adwords. Bnyak tips2 baru yang sy nampak. Penyampaian santai dan mudah difahami. =) " - Pyka

Sifu Faisal Abdullah: Jimatkan masa & ribuan ringgit kos pemasaran!

testimoni-sifu-adwords


Sifu Copywriting Aqif Azizan: Suka & 100% sarankan anda sertai!

adwords untung


testimoni video belajar Google Adwords




Seminar GStepUp PERTAMA untuk 2018!

THE NEW BEGINNING


Tarikh: 10 Februari 2018 (Sabtu)

Masa: 8.30 am - 6.00 pm

(pendaftaran bermula 8.00 am)

Perlu bawa: Pen & Smartphone

Lokasi: Dewan Pusat Belia Antarabangsa (IYC), Cheras, Kuala Lumpur

*Laptop & beg besar TIDAK DIGALAKKAN untuk di bawa. Workbook akan diberikan

===



Pusat Belia Antarabangsa (IYC), Jalan Yaacob Latif, Bandar Tun Razak, 56000 Kuala Lumpur,



Berminat nak sertai?

Nak! Nak! Confirm NAK SEKARANG!

Tapi berapa harganya sifu?

Ok, ada 3 jenis tiket iaitu seat SUPREME, Gold dan Silver


TIKET SUPREME:

  1. Kerusi PALING hadapan dengan pentas
  2. Lebih dekat dengan speaker
  3. Mendapat T-shirt LIMITED edition GStepUp
  4. Mendapat Jersi LIMITED edition G SifuAdwords
  5. Makan pagi & tengahari  EKSKLUSIF bersama Sifu WanMus semasa rehat Seminar
  6. Kudapan semasa seminar
  7. Merchandise istimewa SifuAdwords
  8. Ilmu & perkongsian Google Adwords
  9. Bilangan TERHAD 30 sahaja
  10. Workbook GSTepUp
  11. Notebook (mysketch book) Special Sifu Adwords
  12. Ruang menunggu istimewa

Nilai keseluruhan tiket SUPREME: RM 1,299

TIKET GOLD:

  1. Kerusi BELAKANG Supreme
  2. Mendapat T-shirt LIMITED edition GSTepUp
  3. Merchandise istimewa SifuAdwords
  4. Ilmu & perkongsian Google Adwords
  5. Bilangan TERHAD 200 sahaja
  6. Workbook GSTepUp

Nilai keseluruhan tiket SUPREME: RM 599

TIKET SILVER:

  1. Seat BELAKANG dengan seat Gold
  2. Ilmu & perkongsian Google Adwords
  3. Workbook GSTepUp

Nilai keseluruhan tiket SUPREME: RM 399



1) SEAT SUPREME

NP: RM 1299/org
Oppss jangan bayar RM 1299

Harga DISKAUN Early Bird Tiket SUPREME

Daftar berdua atau lebih, HANYA RM 297 seorang
Daftar seorang, HANYA RM 397 seorang



----------

2) SEAT GOLD
NP: RM 599/org
Oppss jangan bayar RM 599

Harga DISKAUN Early Bird Tiket GOLD

Daftar berdua atau lebih, HANYA RM99 seorang
Daftar seorang, HANYA RM 109 seorang



----------

3) SEAT SILVER
NP: RM 399/org
Oppss jangan bayar RM 399

Harga DISKAUN Early Bird Tiket Silver

Daftar berdua atau lebih, HANYA RM 59 seorang
Daftar seorang, HANYA RM 69 seorang

Isi Borang Pendaftaran Dibawah SEKARANG!


AMARAN: Tolong jangan datang ke ofis atau telefon kami dengan melolong air mata darah jika seat ini HABIS atau NAIK HARGA selepas anda refresh page ini.


FAQ:

  1. Adakah ini kelas teori sahaja? ->> Tidak, sifu akan ajar anda nanti dari asas sampailah tunjuk anda LIVE macamana nak setup iklan Google Adwords anda.
  2. Adakah akan ajar Google Adwords sahaja dalam seminar ini? ->> Bukan Google Adwords sahaja, banyak benda termasuk SEO, website yang disayangi Google, teknik BoyFriend dan macam-macam lagi.
  3. Berbaloi ke saya hadir ni sifu? ->> Sangat BERBALOI! Sebab banyak anda akan belajar nanti. Rugi tau jika tak hadir. Tengoklah video di atas tu.
  4. Saya dah biasa buat iklan di Adwords, kenapa perlu hadir seminar ni lagi? ->> WAJIB! newbie pun wajib, yang dah run ads pun wajib hadir. Sebab banyak benda anda akan belajar.
  5. Di Youtube banyak ajar, sama ke dengan apa di ajar di Seminar GStepUp ni? ->> Tak sama. Di Youtube mungkin teori lama atau tidak sama. Anda akan belajar dari asas yang betul kemudian setup iklan nanti.
  6. Apa di ajar sampai 6 Petang ni? ->> Banyak perkara dan topik akan diajarkan. Datanglah nanti anda akan tahu
  7. Kat KL je ke? Kenapa tak buat tempat kat tempat lain juga? ->> Iya buat masa ini hanya di KL sahaja. Senang untuk semua buat di central


Disclaimer: Seminar ini adalah seminar perkongsian berdasarkan teori dan pengalaman sebenar Sifu Wanmus selama lebih 8 tahun dalam Google Adwords. Apa yang kami janjikan ialah ilmu yang anda boleh gunakan untuk bisnes anda. Kami tidak menjanjikan sebarang kenaikan jualan secara mendadak selepas menyertai seminar belajar Google Adwords ini namun ianya tidak mustahil! Seminar ini bakal memberi impak positif kepada bisnes anda jika ilmu yang diajarkan digunakan sebaiknya. Testimoni yang dipaparkan adalah dari pelajar SifuAdwords sebenar.

Untuk menjaga perjalanan seminar, hanya peserta berumur 12 tahun ke atas sahaja dibenarkan masuk. Bayi atau kanak-kanak tidak dibenarkan masuk ke dalam dewan. Pihak urusetia berhak untuk menghalang individu yang menganggu kelancaran seminar. Refund atau pemulangan wang tidak dibenarkan. Pertukaran tarikh seminar atau nama peserta perlu mendapat kebenaran pihak sifuadwords terlebih dahulu.


Jika ada masalah ketika mengisi borang atau membuat bayaran,

Sila Call hotline SifuAdwords di +6011 2332 9778

Atau Klik Sini Untuk Whatsap kepada Kami


Tempat TERHAD!!

Daftar Seat Anda Dengan Isi Borang di bawah SEKARANG!


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Tiket SUPREME Seminar Google Adwords G Step Up 10 Februari 2018 [Early Bird]
2
Tiket GOLD Seminar Google Adwords G Step Up 10 Februari 2018 [Early Bird]
44
Tiket Silver Seminar Google Adwords G Step Up 10 Februari 2018 [Early Bird]
85
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)




Maklumat Peniaga

Sifu Adwords
sifu@sifuadwords.my
+601123329778